Προωθημένο μήνυμα ----------
Από:
ifitness.grΗμερομηνία: 30 Νοεμβρίου 2011 11:40 π.μ.
Θέμα: Ποια τρόφιμα «ανεβάζουν» τη διάθεση
Προς:
hellinika@
|
|
|  |  |
| Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 | |
| Περιορισμένη η επίδραση τους σε περιπτώσεις σοβαρών ψυχικών νόσων Τα τρόφιμα που καταναλώνουμε μπορούν να μας επηρεάσουν όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά, ισχυρίζονται οι επιστήμονες. Οι ακόλουθες ουσίες μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην ενίσχυση της διάθεσης: Είναι πλούσια σε βιταμίνη B2 Ευεργετική είναι η δράση των αμυγδάλων στην επιδερμίδα μας. Τα αμύγδαλα ανά 100 γραμμάρια προσφέρουν 0,78 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης Β2. Η βιταμίνη αυτή είναι η καταλληλότερη βιταμίνη για προβλήματα στο δέρμα και στους βλεννογόνους. Αναζητήστε διατροφικές πηγές ασβεστίου, βιταμίνης D, μαγνησίου και φωσφόρου Η περίοδος που αναπτύσσεται το παιδί είναι καθοριστική και για την εξέλιξη της υγείας του στη μετέπειτα ζωή σύμφωνα με τους ειδικούς. Συγκεκριμένα, στην ηλικία 6-11 ετών το ύψος και το βάρος αυξάνονται σχετικά γρήγορα και σταθερά. Η ουσία χολίνη επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου Η θρεπτική ουσία χολίνη, που ανήκει στην οικογένεια της βιταμίνης Β, και που βρίσκεται σε τροφές όπως το κοτόπουλο, τα αυγά, τα ψάρια του αλμυρού νερού και τα όσπρια, όπως τα φασόλια, βοηθά στην προστασία του εγκεφάλου από…
| | | |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου